Κορμπεράν: “Σαν προπονητής προτιμώ να συγκεντρώνομαι στις λύσεις και όχι στα προβλήματα”

Για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μίλησε ο Κάρλος Κορμπεράν του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21/08, 22:00, MC Novasports.gr).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη του σκέψη όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: “Από όταν ήμουν μικρός όλοι όσοι ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο ήξεραν πως ο Ολυμπιακός

είναι μια σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα. Ήμουν παιδί και παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό να παίζει στα ίσα απέναντι σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και πολλές φορές να τις κερδίζει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως έβλεπα τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το να προκριθεί και μου είχε κάνει εντύπωση με την απόδοση του.

Για αυτό και όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού το πρώτο που ένιωσα ήταν τιμή που ένα τέτοιο κλαμπ ζήτησε να με εμπιστευτεί και ταυτόχρονα ένιωσα ευθύνη γιατί γνώριζα πως πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό σύλλογο”.

Για το γεγονός πως καλείται να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα εν μέσω συνεχόμενων αγώνων: “Φυσικά, η εξέλιξη των παιχνιδιών μας εξαρτάται από την δουλειά που κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι. Το γεγονός πως χρειαζόταν άμεσα να παίξουμε σημαντικά παιχνίδια μας βοήθησε ώστε να αποκτήσουμε μια ιδέα για το παιχνίδι μας, να την διατηρήσουμε και να την εφαρμόσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί είχαμε ανάγκη να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σαν άνθρωπος και σαν προπονητής προτιμώ να συγκεντρώνομαι στις λύσεις και όχι στα προβλήματα”.

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα