Κορωνοϊός: "Έκρηξη" κρουσμάτων στην Άστον Βίλα, έκλεισε το προπονητικό κέντρο

Κορωνοϊός: "Έκρηξη" κρουσμάτων στην Άστον Βίλα, έκλεισε το προπονητικό κέντροosinteliΠέμ, 01/07/2021 - 17:38

Πολλοί παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της Άστον Βίλα έχουν προσβληθεί από Covid-19, με αποτέλεσμα να κλείσει το "Bodymoor Heath".

Πολύ σημαντικά προβλήματα δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού στην Άστον Βίλα ενόψει του αγώνα με την Λίβερπουλ για το FA Cup. Στα καθιερωμένα τεστ

της Δευτέρας (4/1) ανιχνεύθηκε μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και σήμανε συναγερμός στις τάξεις του συλλόγου.

Οι "χωριάτες" υποβλήθηκαν σε νέα τεστ σήμερα (7/1), όμως τα κρούσματα δεν μειώθηκαν, με την διοίκηση του συλλόγου να παίρνει την απόφαση να "σφραγίσει" το "Bodymoor Heath". Φυσικά, ματαιώθηκε η σημερινή προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Λίβερπουλ και όλα δείχνουν πως το παιχνίδι οδεύει προς αναβολή.

Η απόφαση θα παρθεί μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στους γιατρούς της ομάδας, την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και εκπροσώπους της Premier League.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Aston Villa - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Aston Villa ΑΓΓΛΙΑ Πολλοί παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της Άστον Βίλα έχουν προσβληθεί από Covid-19, με αποτέλεσμα να κλείσει το "Bodymoor Heath".

Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 17:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα