Κραβαρίτης: "Χωρίς άγχος κόντρα στο Μαυροβούνιο"

Κραβαρίτης: "Χωρίς άγχος κόντρα στο Μαυροβούνιο"ntzouaniΤρί, 02/16/2021 - 02:32

Μετά τη σημαντική νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών επί της Βραζιλίας στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ, ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης μίλησε για το ματς και την προσπάθεια πρόκρισης από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

«Εμφανιστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας που πάντα υπάρχει το άγχος και η πίεση. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αντιμετωπίζουμε την Τετάρτη το απόγευμα

το Μαυροβούνιο, μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν μονίμως στις μεγάλες διοργανώσεις του πλανήτη. Είναι μια ομάδα ισοδύναμη με μας. Θα πάμε χωρίς άγχος στο παιχνίδι αυτό, αφού γνωρίζουμε ότι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα θα κριθεί στα νοκ-άουτ παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας, θα αποφύγουμε την πανίσχυρη Κροατία στον ημιτελικό του Σαββάτου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσουν οι Κροάτες και ποιον αντίπαλο θα θελήσουν να επιλέξουν για τον ημιτελικό του Σαββάτου. Εμάς ή τους Μαυροβούνιους; Άρα ας αποφύγουμε τα σενάρια. Ας κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει πολύς δρόμος για την πρόκριση. Πριν τον ημιτελικό υπάρχει ο προημιτελικός. Στον άλλο όμιλο ( τον δεύτερο) τα παιχνίδια είναι όλα ανοικτά. Κανείς δεν γνωρίζει ποια ομάδα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την Παρασκευή στον προημιτελικό».

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΟ - ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΟ Εθνική Ελλάδας Πόλο Off Off Off Off ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑ O συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης μίλησε για το ματς της Εθνικής Ανδρών με τη Βραζιλία και την προσπάθεια πρόκρισης από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Article publish on Τρί, 02/16/2021 - 02:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα