Λαπόρτα: Ενεργοποιεί τους τρεις «μάνατζερ-μάγους»

Λαπόρτα: Ενεργοποιεί τους τρεις «μάνατζερ-μάγους»tbairaktΠέμ, 04/01/2021 - 22:03

Ο Ζοάν Λαπόρτα ενεργοποιεί τους τρεις κορυφαίους μάνατζερ, Ζαχάβι, Μέντεζ και Ραϊόλα για να ενισχύσει το καλοκαίρι την Μπαρτσελόνα.


Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ήξερε πάντα να έχει δίπλα του ανθρώπους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο, αλλά και γνωριμίες ικανές για να τον βοηθήσουν σε ότι χρειάζονταν.


Ο Λαπόρτα διατήρησε αυτές τις σχέσεις

ακόμη κι όταν ήταν μακριά από τον προεδρικό θώκο.
Και τώρα, πρόεδρος και πάλι, ενεργοποιεί αυτές τις γνωριμίες για να ενισχύσει τους μπλαουγκράνα μεταγραφικά το ερχόμενο καλοκαίρι.
Στην προσπάθεια ανοικοδόμησης το ερχόμενο καλοκαίρι πρωτεύοντα ρόλο θα παίξουν οι τρεις κορυφαίοι μάνατζερ στον κόσμο, Ζάχαβι, Μέντεζ και Ραϊόλα.


Ο Λαπόρτα και ο Ζάχαβι
Οι σχέσεις των δύο είναι εξαιρετικές και ξεκινούν από το μακρινό πλέον 2003. Ο Ζάχαβι είχε προσπαθήσει να μεταπείσει τον Μπέκαμ από το να μεταγραφεί στην Ρεάλ, δεν τα κατάφερε, αλλά έφερε στο Καμπ Νόου τον Ροναλντίνιο.
Ο Ζάχαβι πρωταγωνίστησε και στην μεταγραφή του Νεϊμαρ στην Παρί που απέφερε 222 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των Καταλανών και ο Λαπόρτα ήταν από τους καλεσμένους στον φαντεζί γάμο τη κόρης του.


Ο Λαπόρτα και ο Μέντεζ
Ο Μέντεζ έχει φέρει αρκετούς παίκτες στην Νπαρτσελόνα, όπως ο Πορτογάλος σταρ Ντέκο από την Πόρτο, ενώ κοντά έφτασε στο να πάει και ο Ρονάλντο, που τελικά μιας και η Γιουνάϊτντ έσπασε τα ταμεία, κατέληξε στο Μάντσεστερ.
Του έχει υποσχεθεί την ανανέωση του συμβολαίου του Ανσού Φατί αλλά και κάποιους σπουδαίους παίκτες από το πελατολόγιο του.


Ο Λαπόρτα και ο Ραϊόλα
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί άψογα στην μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στην Μπαρτσελόνα, για την οποία ο Ραϊόλα είχε εισπράξει μια πολύ υψηλή αμοιβή. Κάτι που ο εκ των κορυφαίων μάνατζερ, δεν ξέχασε.
Ο Ραϊόλα έχει τον Πογκμπά που θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ και την Γιουνάϊτεντ.
Επιπρόσθετα θα ρίξει στην αγορά τον «καυτό» Έρλινγκ Χάαλαντ και η στενή φιλία των δύο ανδρών μπορεί να φέρει τον Νορβηγό επιθετικό στο Καμπ Νόου.


Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται ένα «θερμό» μεταγραφικά καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα.

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζοάν Λαπόρτα ενεργοποιεί τους τρεις κορυφαίους μάνατζερ, Ζαχάβι, Μέντεζ και Ραϊόλα για να ενισχύσει το καλοκαίρι την Μπαρτσελόνα. Article publish on Πέμ, 04/01/2021 - 22:03 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα