Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουν. 2-2: Πολύ σκληρές για να πεθάνουν οι «αλεπούδες» (vid)

Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουν. 2-2: Πολύ σκληρές για να πεθάνουν οι «αλεπούδες» (vid)basket1thanosΣάβ, 12/26/2020 - 16:37

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο της νίκης στο Λέστερ, παρότι με γκολ των Ράσφορντ (23') και Φερνάντες (79') προηγήθηκε τόσο 1-0, όσο και 2-1.

Οι «αλεπούδες» είχαν τις λύσεις και με τους Μπαρνς (31') και Βάρντι (85') πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ράσφορντ μπορεί να σκόραρε αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες για την ομάδα του Σόλσκιερ.

Η είσοδος του Έντισον Καβάνι στο 75ο λεπτό έδωσε πνοή μεσοεπιθετικά στους «κόκκινους διαβόλους». Μάλιστα ο Ουρουγουανός έβγαλε και την ασίστ για το δεύτερο τέρμα αλλά η ισοφάριση των «αλεπούδων» ήρθε και πάλι άμεσα.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να δείχνουν κουρασμένες και συμβιβασμένες με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ: Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφανά, Έβανς, Καστάνιε, Εντιντί, Τίλεμανς, Ολμπράιτον (81' Πέρεθ), Μάντισον, Μπαρνς, Βάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ (66' Τουανσέμπε), Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Τζέιμς (54' Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (75' Καβάνι)

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Leicester - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιράστηκαν τους βαθμούς στο King Power Stadium ανήμερα της Boxing Day. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν δις αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Article publish on Σάβ, 12/26/2020 - 16:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα