Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Οι στόχοι, η παράδοση και ο ΠΑΟΚ του Β’ ημιχρόνου

Ο «δικέφαλος» έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση στις πρόσφατες αναμετρήσεις απέναντι στους Βοιωτούς μένοντας αήττητος στα τελευταία 10 ραντεβού τους ανεξάρτητα από έδρα και με απολογισμό 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα δεν έχουν ηττηθεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσαν στην έδρα του Λεβαδειακού έχοντας απολογισμό 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Αμφότερες χωρίς γκολ.

Οι Βοιωτοί είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Απέτυχαν να πάρουν νίκη στα πρώτα 6 παιχνίδια τους στην εφετινή διοργάνωση και με δύο βαθμούς

συγκομιδής παλεύουν να βελτιώσουν τη θέση τους, έχοντας όμως δώσει μέχρι τώρα μόνο έναν εντός έδρας αγώνα και πέντε μακριά από τη Λιβαδειά στη Superleague.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν, από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Τούμπα. Πέρα από το τρίποντο που θα τον βοηθήσει να μην χάσει έδαφος στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει και την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα μετά τις ισοπαλίες απέναντι σε Άρη και ΟΦΗ.

Τελευταίο ραντεβού των ομάδων στη Λιβαδειά ήταν αυτό του 2018 όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 με τέρματα των Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς, με τον Ζησόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων. Χαρακτηριστικό για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος σκοράροντας πέντε φορές και κρατώντας το μηδέν και στα 6 εφετινά παιχνίδια του, σε αντίθεση με το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο που η ομάδα του Λουτσέσκου έχει σκοράρει μια φορά στα 6 παιχνίδια του μέχρι τώρα και δέχθηκε 4 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα