Λιάγκας: «Βγάλαμε ψυχή και καρδιά-Μας ταρακούνησε η παραίτηση του προπονητή μας»

Ο Παναγιώτης Λιάγκας στάθηκε στην ψυχή και την καρδιά που έδειξαν οι συμπαίκτες του για να πάρουν βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό.


Σχετικά με την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό.
Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για μας, που βρεθήκαμε σε αυτό το γήπεδο από νωρίς πίσω στο σκορ. Δεν το παρατήσαμε, όλοι πιστεύαμε πως

μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά δεν μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και η αλήθεια είναι πως και εμείς του το επιτρέψαμε με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο γκολ. Ωστόσο κανείς από την ομάδα δεν κατέβασε το κεφάλι παίξαμε καλύτερο και ενδεχομένως χωρίς άγχος στο 2-0. Βρήκαμε γκολ σε σημαντικό χρονικό σημείο. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας, μας ανέφερε τι πρέπει να κάνουμε βγήκαμε έξω και πετύχαμε και δεύτερο γκολ και μάλιστα δενδεχτήκαμε αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια.
Κομβικό σημείο το γκολ πριν το ημίχρονο;


Ναι είναι κομβικό. Είχαμε και μια ευκαιρία με τον Γιαννιώτα αλλά ήταν το κλειδί για να πιστέψουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι.


Πως αντέξατε στην πίεση του Ολυμπιακού μετά το 2-2;
Τα καταφέραμε πολύ καλά, δεν μας έκαναν κλασικές ευκαιρίες εκτός από μια ευκαιρία του Ελ Κααμπί. Βγάλαμε ψυχή και καρδιά.


Πόσο σας ταρακούνησε η παραίτηση του προπονητή σας για να δουλέψετε πιο σκληρά;
Μας ταρακούνησε αλλά ο προπονητής πιστεύει πολύ σε μας όπως και εμείς σε αυτόν. Όταν παραιτήθηκε δεν το έκανε γι αυτόν αλλά για μας. Πάλι καλά έμεινε στην ομάδα γιατί και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν και δείχνουμε μια καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.


Τελικός με τη Λαμία;
Είναι νωρίς να λέμε για τελικούς αλλά είναι σημαντικό ματς πρέπει να κάνουμε την πρώτη μας νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα