Λημνιός: "Θα το πάρουμε την Κυριακή. Θα το σηκώσει ο αρχηγός" (video)

Ο Δημήτρης Λημνιός στις δηλώσεις του στο post game του αγώνα με την ΑΕΛ, στάθηκε όπως όλοι άλλωστε, στον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ τόνισε πως η στέψη του Πρωταθλητή πήρε αναβολή για την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Για την ισοπαλία με την ΑΕΛ:
"Σίγουρα φεύγουμε απογοητευμένοι. Δεν ήταν αυτό το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, λέγαμε ότι αν κερδίζαμε
σήμερα, ήμασταν πρωταθλητές. Δεν ήταν κανείς φυσικά αδιάφορος. Βγάλαμε ποιότητα από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΛ ισοφάρισε από μία μόνο φάση και δεν μπορώ να διανοηθώ, ότι δεν στεφθήκαμε σήμερα πρωταθλητές".

Για τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: "Η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες και ήταν καλύτερη από την ΑΕΛ. Αλλά έτσι είναι το ποδόαφαιρο. Με μία φάση, η ΑΕΛ έβαλε το γκολ και τώρα έχουμε το ματς με τον Λεβαδειακό, όπου θα στεφθούμε πρωταθλητές".

Για όσα τους είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς: "Ο προπονητής ήταν πολύ στενοχωρημένος. Δεν τελειώσαμε μία ώρα νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να φέρουμε τον τίτλο. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουμε στην Θεσσαλονίκη το πρωτάθλημα".

Για τον τραυματισμό του αρχηγού Αντρές Βιεϊρίνια: "Με μία λέξη, ο Αντρέ είναι ηγέτης! Του εύχομαι τα καλύτερα και μαζί με τον Μαλεζά και με τους άλλους αρχηγούς, θα σηκώσει την κούπα. Είναι σίγουρος ότι θα το πάρουμε το πρωτάθλημα την άλλη Κυριακή".

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: "Έχουμε δει στην Ελλάδα, αρκετά γήπεδα που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Παίξαμε καλά, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε φάσεις αλλά ήμασταν άτυχοι".
Keywords
Τυχαία Θέματα