Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: “Τεσσάρα” και επιστροφή στην κορυφή

Η Λιντς υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατεί με σκορ 4-0 και να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο του ματς οι καλές στιγμές δεν ήταν πολλές με τους πρωταθλητές να έχουν όπως συνηθίζουν την κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να δυσκολεύονται

αρκετά στο να δημιουργήσουν προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Έντερσον.

Ένα ακόμα στοιχείο που διαμόρφωσε και την εικόνα του ματς στο πρώτο του διάστημα ήταν το γκολ που βρήκε η Σίτι πολύ νωρίς στον αγώνα, μόλις στο 13ο λεπτό με σκόρερ τον Ρόδρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι “πολίτες” είχαν και πάλι τον πλήρη έλεγχο χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν τρόπους να προσεγγίσουν την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έψαξε και δεύτερο τέρμα το οποίο θα “κλείδωνε” ουσιαστικά το ματς και θα της έδινε το δικαίωμα να διαχειριστεί πολύ πιο άνετα την κατάσταση αλλά τελικά έκλεισε το σκορ σε αυτό το ευρύ και εμφατικό 4-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ακέ, Ζεσούς και Φερναντίνιο ανεβάζοντας την Σίτι στους 83 βαθμούς και έναν παραπάνω από την δεύτερη Λίβερπουλ με τέσσερις στροφές να απομένουν μέχρι το φινάλε της φετινής Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα