Λίβερπουλ: Δυσαρέσκεια από τον Κλοπ για το καλεντάρι

Λίβερπουλ: Δυσαρέσκεια από τον Κλοπ για το καλεντάριtnalΔευ, 11/23/2020 - 13:20

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε για μια ακόμα φορά τον εκνευρισμό του για το βαρύ πρόγραμμα της Λίβερπουλ, την εφετινή σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε μετά τη νίκη 3-0 επί της Λέστερ για το πρωτάθλημα, πως το εφετινό καλεντάρι, σε συνδυασμό με την πανδημία του κορωνοϊού, μπορεί να αποβούν καταστροφικοί παράγοντες για την εφετινή πορεία της ομάδας του. 

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης

με τις “αλεπούδες”: “Κάνουμε αλλαγές στα τελευταία λεπτά, γιατί αν τις κάναμε νωρίτερα με τόσους τραυματισμούς που προκύπτουν θα τελειώναμε τα παιχνίδια με δέκα ή και εννιά παίκτες. Αν εσείς στα κανάλια δεν αρχίσετε να μιλάτε, τελειώσαμε. Πρέπει να έχουμε κατά νου τους παίκτες, αυτούς που παίζουν στην Αγγλία, στο υψηλό επίπεδο και που το καλοκαίρι θα έχουν και το Euro”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Αν συνεχίσουμε να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή, δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως θα έχουμε έντεκα παίκτες διαθέσιμους στο τέλος της σεζόν. Ξέρω πως εσάς τους δημοσιογράφους δε σας νοιάζει αυτό, αυτό είναι το πρόβλημα. Μας λένε να κάνουμε ροτέισον… Με ποιους παίκτες; Έχουμε λύσεις μόνο στην επίθεση, στις άλλες θέσεις έχουμε παιδιά. Παλεύουμε με τους παίκτες που μας έμειναν και δεν μπορούμε απλώς να εμφανιζόμαστε στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίζουμε κιόλας. Αν δεν αρχίσετε όλοι σας να μιλάτε γι’ αυτό το πρόβλημα, θα δείτε τι θα γίνει”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε για μια ακόμα φορά τον εκνευρισμό του για το βαρύ πρόγραμμα της Λίβερπουλ, την εφετινή σεζόν. Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 13:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα