Λίβερπουλ: Θέλει τον “Πορτογάλο Βίρτζιλ φαν Ντάικ”

Η Λίβερπουλ έχει θέσει τον “Πορτογάλο Βίρτζιλ φαν Ντάικ” ως στόχο προτεραιότητας της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ανοικοδομήσει την ομάδα του. Οι “Reds” διανύουν μια δύσκολη σεζόν, βρίσκονται στη 10η θέση στο πρωτάθλημα, εκτός και των δύο εγχώριων κυπέλλων, τα οποία κατέκτησαν την περασμένη περίοδο. Τα δημοσιεύματα των αγγλικών Μέσων αναφέρουν ότι θα μπορούσε να υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις στο “Merseyside”, με μεγάλα ονόματα να βρίσκονται στο στόχαστρο του Γιούργκεν Κλοπ.

Αν

και η μεσαία γραμμή είναι η μεγάλη ανησυχία για τον Κλοπ, η Λίβερπουλ έχει ήδη δεχθεί περισσότερα γκολ από την περασμένη σεζόν. Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ έχει πέσει κάτω από τα συνηθισμένα του στάνταρ και ταλαιπωρείται συχνά από τραυματισμούς, ενώ η φόρμα των άλλων σέντερ μπακ παρουσιάζει διακυμάνσεις.

Το Football Transfers ωστόσο, πιστεύει ότι η Λίβερπουλ στοχεύει στον νεαρό αμυντικό της Μπενφίκα, Αντόνιο Σίλβα.
Ο Σίλβα δεν κλείνει τα 20 χρόνια πριν τον Οκτώβριο και έχει ήδη συγκριθεί με μια σειρά κορυφαίων Ευρωπαίων σέντερ μπακ, συμπεριλαμβανομένου του Ολλανδού ντουέτου Ματάις Ντε Λιχτ και του Φαν Ντάικ, εξαιτίας της ηγετικής του παρουσίας στην άμυνα. Ο Πορτογάλος ήταν μέλος της αποστολής της χώρας του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και περιζήτητος από τους μεγαλύτερους συλλόγους της ηπείρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα