«Μάχη» Παναθηναϊκού – Άρη στο ΟΑΚΑ, δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 18:00 ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και η νίκη απέναντι τους πρωτοπόρους Θεσσαλονικείς αποτελεί κάτι παραπάνω από μονόδρομο.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από βαριά ευρωπαϊκή ήττα από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ,

σε ένα παιχνίδι που ο Ντιέγκο Αλόνσο δέχτηκε έντονη κριτική, κυρίως για τη συνολική εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα μέχρι τώρα στη σεζόν. Το θετικό είναι πως ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στη διάθεσή του και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς άγχος και πίεση, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σίγουρα έχει ως στόχο να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποιεί φέτος στη Super League. Επίσης το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι πως η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Από εκεί και πέρα, λίγο νωρίτερα – στις 17:00 – ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα AKTOR (Novasports Prime). Με την ψυχολογία να βρίσκεται σε καλά επίπεδα, μετά τη νίκη επί της Μάλμε για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να περάσουν με «τρίποντο» από μία δύσκολη έδρα. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες ψάχνουν την πρώτη εντός έδρας νίκη φέτος και με τον Σάββα Παντελίδη πλέον στον πάγκο, αλλά και υψηλό κίνητρο – λόγω αντιπάλου – ελπίζουν να τα καταφέρουν.

Στο τρίτο σημαντικότερο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα στις 21:00 τον ΟΦΗ (Novasports Prime), με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τις ισοπαλίες με ΑΕΚ και Βικτόρια Πλζεν. Ο «Δικέφαλος» δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών, έχοντας απέναντι τους έναν αντίπαλο, ο οποίος ψάχνει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στις 21:30 στη Λεωφόρο, με το παιχνίδι της Athens Kallithea με τον Ατρόμητο. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι θα ψάξει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που οι Περιστεριώτες θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα