Μαϊάμι Χιτ: Παραμένει για 19η χρονιά ο Χάσλεμ

O Γιουντόνις Χάσλεμ τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας, αλλά παραμένει σημαντικός για τις τάξεις και τα αποδυτήριά της, συνεισφέροντας στις προπονήσεις, βοηθώντας τους νεαρότερους και αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και παικτών. Ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA (2006, 2012, 2013) έχει αγωνιστεί σε 859 ματς της κανονικής περιόδου με 7,6 πόντους και 6,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και σε άλλα 147 παιχνίδια των playoffs με 5,7 πόντους και 5.6 ριμπάουντ.

Να

σημειωθεί πως στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν, την 2002-03 είχε ξεκινήσει από τη Γαλλία με τη φανέλα της Σαλόν-Σαόν, προτού υπογράψει με το Μαϊάμι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Χάσλεμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο για 2.6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 41χρονος Χάσλεμ μπαίνει σε κλειστό κλαμπ παρέα με τους Ντιρκ Νοβίτσκι (Ντάλας Μάβερικς), Κόμπι Μπράιαντ (Λος Άντζελες Λέικερς), Τιμ Ντάνκαν (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Τζον Στόκτον (Γιούτα Τζαζ) που παραμένει για 19η σερί χρονιά στην ίδια ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα