Μάντσεστερ Γ. : Άγχος με Βαράν και Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εκρηκτική εκκίνηση στην σεζόν μετράει δύο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λέστερ και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστεί χωρίς τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς του, Χάρι Μαγκουάιρ και Ραφαέλ Βαράν.

Ο Μαγκουάιρ δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια της Γιουνάιτεντ πριν την διακοπή και μετά το 1-1 με την Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ ο Σόλσκιερ είχε δηλώσει πως είναι άγνωστο

το πότε θα επιστρέψει.

Θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα με την Λέστερ και το ίδιο ισχύει πλέον και για τον Βαράν ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από τον τελικό του Nations League ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία.

Look away now @ManUtd fans… pic.twitter.com/HcluISFd21

— SPORF (@Sporf) October 10, 2021

Ο Βαράν έχει παίξει πέντε ματς φέτος στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League με την Γιουνάιτεντ. Αν λείψουν και οι δύο βασικοί στόπερ ο Σόλσκιερ θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Λέστερ με το δίδυμο των Λίντελοφ και Μπαγί κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Οι δυό τους έχουν αγωνιστεί μια φορά φέτος μαζί, στο Carabao Cup, με την Γιουνάιτεντ να γνωρίζει ήττα εντός έδρας 1-0 από την Γουέστ Χαμ και να αποκλείεται από την διοργάνωση στις 22 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα