Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η αντίδραση του Σερ Άλεξ σε κάλεσμα επιστροφής του στον πάγκο

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα. Ο Φέργκιουσον εθεάθη να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο έξω από το Ολντ Τράφορντ, όταν ένας οπαδός φώναξε: “Θεέ μου, είναι εδώ! Φέργκι! Φέργκι! Γύρισε πίσω και γίνε πάλι προπονητής μας! Σε χρειαζόμαστε!”.
Ο Άλεξ Φέργκιουσον γέλασε καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητο και το περιστατικό από τότε έγινε viral στο TikTok. Ο Έρικ τεν Χαγκ παραμένει ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, αν και ο Ολλανδός ξεκίνησε με τον χειρότερο

δυνατό τρόπο, χάνοντας και τους δύο πρώτους αγώνες στην Premier League.
Δεν φαίνεται ότι ο Φέργκιουσον θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και στα 80 του χρόνια, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει.

Ωστόσο, επέστρεψε στο Old Trafford για να καλύψει μια διαφορετική θέση, καθώς ο θα εργάζεται πλέον ως διευθύνων σύμβουλος στην ομάδα των συμβούλων του συλλόγου. Ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Ντέιβιντ Γκιλ, ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ Μπράιαν Ρόμπσον και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τζον Μέρτοου θα αποτελέσουν τη νέα ομάδα καθώς θέλουν να βοηθήσουν τη Γιουνάιτεντ σε μια προσπάθεια να επανέλθει στις επιτυχίες ο σύλλογος.

Keywords
Τυχαία Θέματα