Μαρσέιγ – Νις 2-1: Το “καθάρισε” ο Μπακαμπού (hls)

Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις με το πέναλτι που κέρδισε ο Ουντέρ από το μαρκάρισμα του Τοντιμπό και τον Αρκάντιους Μίλικ να φτάνει τα 7 στην σεζόν (1-0, 45’+). Η Νις έπαιζε μονότερμα την Μαρσέιγ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά το γκολ το πέτυχε η Μαρσέιγ με την αλλαγή του Σαμπάολι, τον Μπακαμπού να σκοράρει ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (2-0, 89ο λεπτό).

Το μόνο που κατάφερε η

Νις ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με τον Λεμινά στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+, 2-1). Η Μαρσέιγ πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Νις πλέον είναι στην 4η θέση.

Μαρσέιγ (Σαμπάολι): Λόπεθ, Καμαρά, Τσαλέτα – Τσαρ, Σαλιμπά, Γκέιγ, Γκέρσον, Γκεντουζί, Ρονζιέρ, Ουντέρ (75′ Χαρίτ), Παγέτ (88′ Μπακαμπού), Μίλικ (80′ Κολασίνατς)

Νις (Γκαλτιέ): Μπενίτες, Μπαρντ (46′ Αμαβί), Τοντιμπό, Ροζάριο, Λοτόμπα (72′ Ατάλ), Λεμινά, Σναϊντερλέν, Στενγκς (69′ Ντόλμπεργκ), Τουράμ (71′ Κλάιφερτ), Γκουϊρί, Ντελόρ (80′ Γκεσάν)

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα