Μεσολόγγι - Ιωνικός 79-66: Έμεινε στην κορυφή με 3/3

Μεσολόγγι - Ιωνικός 79-66: Έμεινε στην κορυφή με 3/3navgouliΣάβ, 11/07/2020 - 19:23

Το Μεσολόγγι συνέχισε το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Επικράτησε του Ιωνικού με 79-66 και άφησε την ομάδα της Νίκαιας χωρίς κανένα ροζ φύλλο αγώνα. 

Ο Αγραβάνης, ο Γκριν κι ο Μπράουν έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και σκόραραν συνολικά συνολικά 63 από τους 79 πόντους που πέτυχε συνολικά η ομάδα τους. Ο Ιωνικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης

ήταν ανταγωνιστικός είχε σε καλό απόγευμα τον Φιτζπάτρικ και τον Σμιθ, όμως στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι με βασικό τους όπλο την άμυνα έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη. 

Καλός στην άμυνα ήταν κι ο Ιωνικός (είχε 8 κλεψίματα), όμως στο τέλος στα κρίσιμα σημεία δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την καυτή... τριάδα των γηπεδούχων.  

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Χαρίλαος Τρικούπης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ Το Μεσολόγγι συνέχισε το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Επικράτησε του Ιωνικού με 79-66 και άφησε την ομάδα της Νίκαιας χωρίς κανένα ροζ φύλλο αγώνα. Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 19:23 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα