Μήτογλου: «Κλειδί να ματσάρουμε την ενέργεια τους»

Μήτογλου: «Κλειδί να ματσάρουμε την ενέργεια τους»basket1thanosΤρί, 12/29/2020 - 14:51

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου, στην κάμερα των καναλιών Novasports, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (30/12, 20:00, Novasports):

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, πολύ physical, καθώς και ο Ερυθρός Αστέρας παίζει πολύ σκληρά στην έδρα του. Θα κριθεί στην

σκληράδα και στις λεπτομέρειες.»

Για την αλλαγή προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα:

«Εμείς προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι με τις φάσεις των παικτών και της ομάδας. Βλέπουμε τα στιγμιότυπα και προετοιμαζόμαστε για το ματς. Δεν παίζει ρόλο η αλλαγή του προπονητή στην προετοιμασία μας για το παιχνίδι.»

Για τον Λάντρι Νόκο, ο οποίος αντικατέστησε τον Εμάνουελ Τέρι στην φροντλάιν της σερβικής ομάδας:

«Ο Νόκο είναι ένας αθλητικός δυνατός παίκτης, που παίζει με ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Γενικά όλη η ομάδα του Ερυθρού είναι βασισμένη σε αυτό το σκεπτικό. Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια τους.»

Για το 2020 που φεύγει στο αγωνιστικό σκέλος αφού για την ανθρωπότητα ήταν μία πολύ άσχημη χρονιά:

«Σίγουρα ήταν μία περίεργη χρονιά, πρωτόγνωρη για όλους μας. Κρατάω σίγουρα το γεγονός ότι ξαναρχίσαμε την σεζόν και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Να κλείσουμε καλά την χρονιά με θετικό αποτέλεσμα, αυτός είναι ο στόχος μας και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off On Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ντίνος Μήτογλου, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Θάνο Σολούκο, για το αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (30/12, 20:00, Novasports), και εστίασε στο physical game των Σέρβων. Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 14:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα