Νάπολι-Γιουβέντους 1-0: Νίκη τετράδας

Νάπολι-Γιουβέντους 1-0: Νίκη τετράδαςastiliadΣάβ, 02/13/2021 - 21:03

Η Γιουβέντους μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τις πρώτες τελικές προσπάθειες στο 6’ με κεφαλιά του Ραμπιό (άου) και στο 14’ με χαμένη ευκαιρία του Μπερναρντέσκι από πλεονεκτική θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.


Η Νάπολι ισορρόπησε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και με πρωταγωνιστές τον Ινσίνιε και τον Λοσάνο πήρε τα ηνία στο ματς. Ο πρώτος απείλησε στο 15, ενώ ο Πολιτάνο είχε τελική προσπάθεια στο 17’. Στο ημίωρο του

αγώνα ο Κιελίνι άπλωσε το χέρι του σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα βρίσκοντας στο πρόσωπο τον Ραχμάνι. Η Νάπολι κέρδισε πέναλτι και ο Ινσίνιε έβαλε μπροστά στο σκορ με 1-0 την ομάδα του.


Η Γιουβέντους πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε σημαντικές ευκαιρίες σε τρεις περιπτώσεις με τον Ρονάλντο και με δύο ακόμη τελικές των Κιέζα και Μοράτα, χωρίς όμως να βρει γκολ και φεύγοντας ηττημένη για 3η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα.
 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Η Νάπολι υποχρέωσε τη Γιουβέντους στην 3η ήττα της στο εφετινό πρωτάθλημα, σκοράροντας με τον Ινσίνιε στο πρώτο ημίχρονο. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 21:03 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα