Νέα μυστικά αποκαλύπτονται στο trailer για τη 2η σεζόν του "Big Little Lies"

Κολλημένη στην τηλεόραση θα είμαι!

To HBO, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η σειρά "Big Little Lies", αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας για την 2η σεζόν της σειράς, καθώς και το trailer της εν λόγω σεζόν.

Tο cast της σειράς αποτελείται από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως οι Meryl Streep, Nicole Kidman,

Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling και Iain Armitage. Νέες προσθήκες είναι οι Douglas Smith, Martin Donovan, Poorna Jagannathan και P.J. Byrne. Η Andrea Arnold έκατσε στην κενή σκηνοθετική καρέκλα που άφησε ο Jean-Marc Vallée, ο σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Oι Kidman και Witherspoon εκτελούν και χρέη εκτελεστικών παραγωγών. Όπως επίσης και οι Per Saari μέσω της Blossom Films, Bruna Papandrea, Jean-Marc Vallée, Nathan Ross, Gregg Fienberg και Andrea Arnold. Σεναριογράφος είναι ο David E. Kelley και το σενάριο θα βασίζεται μερικώς στην ιστορία της Liane Moriarty, συγγραφέα του ομώνυμου μυθιστορήματος, η οποία είναι και παραγωγός της σειράς.

Η μίνι-σειρά έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και αυτό το είδαμε και φέτος με τα βραβεία που κέρδισε. Τρεις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Μίνι-Σειράς, Καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου και Β' Ανδρικού Ρόλου), ένα βραβείο Writers Guild (Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο) και ένα βραβείο TCA (Καλύτερη μίνι σειρά).

Όπως μάθαμε, όταν ανακοινώθηκαν τα νέα για την επιστροφή της σειράς, πρέπει να ετοιμαστούμε για μεγάλες αλλαγές και εκρήξεις στις σχέσεις των χαρακτήρων. Η Kidman είχε μιλήσει για την πιθανότητα 3ης σεζόν, αλλά δεν ήταν και πολύ αισιόδοξη.

Η 2η σεζόν του "Big Little Lies" αναμένεται να προβληθεί στις 9 Ιουνίου και θα αποτελείται από επτά επεισόδια. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Δύσκολη η υλοποίηση 3ης σεζόν "Big Little Lies" σύμφωνα με την Nicole Kidman
Keywords
Τυχαία Θέματα