Νιόπλιας: “Περίεργο παιχνίδι, δίκαιο αποτέλεσμα”

Ο τρόπος που εξελίχθηκε η σημερινή (19/2) εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SL1, έκανε τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Νιόπλια, στο τέλος να χαρακτηρίσει το παιχνίδι ως “περίεργο”, αλλά το τελικό αποτέλεσμα (0-0) ως “δίκαιο”. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για την προσπάθεια των Κρητικών να πιάσουν θέση στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Αρχικά, δήλωσε: “Στο τέλος το παιχνίδι άνοιξε πολύ. Εμείς το θέλαμε πολύ, ο Ιωνικός προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ήταν

ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο ένας φοβόταν τον άλλο. Στο δεύτερο, είχαμε από μία ευκαιρία στο φινάλε. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα”.

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια είπε: “Έχουμε δύο παιχνίδια, που θα παίξουμε για τη νίκη. Δεν ξέρω, αν τα καταφέρουμε. Η ομάδα μας παίζει πάντα για τη νίκη, θα προσπαθήσουμε. Το 2020 βγήκαμε Ευρώπη με 36 βαθμούς. Τώρα χρειάζονται παραπάνω, γιατί έχουν ανέβει οι απαιτήσεις. Με 34 βαθμούς και παλεύουμε να μπούμε στην εξάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα