Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 0-0: Δεύτερη διαδοχική γκέλα με Νταρλοου (hls)

Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 0-0: Δεύτερη διαδοχική γκέλα με Νταρλοου (hls)npiliosΤετ, 12/30/2020 - 23:56

Χωρίς τη νίκη έφυγε από το Νιούκαστλ η... κακή Λίβερπουλ, που αν και δεν εμφανίστηκε όπως την έχουμε συνηθίσει, είχε τις ευκαιρίες να πάρει το αποτέλεσμα, στη 16η στροφή του αγλλικού πρωταθλήματος.

Όμως απέναντί της εμφανίστηκε ένας εκπληκτικός Ντάρλοου και εν συνεχεία η δική της αστοχία, που της στέρησαν το τρίποντο.

Παρ'όλα αυτά οι «κόκκινοι» έμειναν στην κορυφή στο τέλος του 2020, αν και θα πρέπει να αλλάξουν εικόνα, αν θέλουν

να διατηρήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή στην Premier League.

Το ματς:

Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, μέχρι και το 35'. Σε εκείνο το σημείο ο Σαλάχ βγήκε απέναντι στον Ντάρλοου, ο οποίος όμως αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε το σουτ του.

Με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ των γηπεδουχων έκλεισε το πρώτο μέρος, καθώς στο 45+1' η κεφαλιά Φιρμίνο, οδήγησε σε τρομερή επέμβαση του πορτιέρε των «ανθρακορύχων».

Ίδια εικόνα και σ το δεύτερο 45λεπτο, με την πρώτη μεγάλη στιγμή να έρχεται στο 54', όταν η κεφαλιά του Μανέ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 66' ο Σαλάχ βρέθηκε ξανά τετ α τετ, με το πλασέ του να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι του Ντάρλοου.

Τρία λεπτά μετά, ίδια κατάληξη και για την κεφαλιά του Φιρμίνο, που έφυγε εκ νέου άουτ.

Στο 80' η Νιούκαστλ είχε τη δική της στιγμή για να... σοκάρει τη Λίβερπουλ, αλλά ο Άλισον «ήταν εκεί» που έπρεπε. Μάλιστα στην επόμενη φάση οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να σκοράρουν, με τον Σαρ όμως να προλαβαίενι την μπάλα πριν περάσει την γραμμή, στην προσπάθεια του Μανέ.

Στο 89' ο Ντάρλοου κράτησε ξανά το μηδέν, μετά και τη νέα κεφαλιά του Φιρμίνο, ύστερα από κόρνερ, κρατώντας έτσι το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νιούκαστλ: Ντάρλοου, Κλαρ, Φερνάντες, Σαρ, Γιεντλίν, Λόνγκσταφ, Χέιντεν, Ρίτσι (86' Λιούις), Τζοέλιντον, Γουίλσον, Μέρφι (67' Αλμιρόν)

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Φίλιπς, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μίλνερ (73' Τιάγκο), Χέντερσον, Τζόουνς (68' Βαϊνάλντουμ), Μανέ, Φιρμίνιο, Σαλάχ (90+2' Σακίρι)

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Newcastle United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ ήταν εκπληκτικός και οδήγησε την ομάδα του στην ισοπαλία απέναντι σε μια κουρασμένη Λίβερπουλ, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές της ευκαιρίες για να πάρει το ματς. Article publish on Τετ, 12/30/2020 - 23:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα