Ντουκουρέ: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην «Ώρα των Πρωταθλητών»:

Για τη νίκη και το γκολ του: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τη νίκη, ήταν σημαντικό γιατί είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις ομάδες που είναι πίσω μας. Είναι ένα ντέρμπι, ίσως το πιο σημαντικό ματς για τον κόσμο. Ένα δύσκολο ματς, δεν ήταν εύκολο, πήραμε τη νίκη και είμαι ευτυχισμένος που σκόραρα. Είμαι νέος στην ομάδα, είμαι εδώ 2-3 μήνες και νιώθω καλά που πέτυχα το γκολ που έκρινε το παιχνίδι».

Για

το πόσο τον βοηθάει το πρώτο του γκολ με την ομάδα: «Είναι ωραία να σκοράρεις, όμως η δική μου δουλειά δεν είναι να πετυχαίνω γκολ αλλά να ελέγχω το παιχνίδι στο κέντρο. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εμείς είχαμε τον έλεγχο. Είναι σημαντικό να ελέγχεις αυτά τα παιχνίδια πνευματικά κι εμείς στο β’ τα είχαμε αυτά τα στοιχεία. Είχαμε πολύ καλή αμυντική οργάνωση, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και είχαμε ευκαιρία για περισσότερα γκολ. Είμαι ευτυχισμένος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα».

Για το αν η ομάδα του με τις νίκες επί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα για Ευρώπη: «Αν στείλαμε ένα μήνυμα ήταν ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Σήμερα ήταν ένα ματς σημαντικό για τον κόσμο αλλά και για τον Άλκη που παραμένει στο μυαλό μας, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα