ΟΦΗ: Οι προσθήκες, ο Νιόπλιας και ο Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου βρήκε στο Ηράκλειο την εμπιστοσύνη που αναζητούσε και φροντίζει ήδη να την ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο.

Οι αριθμοί του νεαρού επιθετικού αποδεικνύουν πως η εφετινή μπορεί να χαρακτηριστεί ως χρονιά επανεκκίνησης με τους αριθμούς να θυμίζουν όσα σημαντικά πέτυχε στο πρώτο πέρασμά του από την Ολλανδία.

Η πρώτη χρονιά του στην μεγάλη κατηγορία ήταν τη σεζόν 2016-17 όταν αγωνίστηκε 10 φορές με τη φανέλα του Ηρακλή

σημειώνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

Τη σεζόν 2017-18 σημείωσε 5 γκολ μοιράζοντας και τρεις ασίστ σε 24 αγώνες ως παίκτης του Πανιωνίου.

Ένα χρόνο μετά, στο ολλανδικό πρωτάθλημα και τη Φορτούνα Σιτάρντ, πραγματοποίησε την πιο παραγωγική μέχρι τώρα σεζόν της καριέρας του σκοράροντας 7 φορές και μοιράζοντας 8 ασίστ σε 24 συμμετοχές.

Η επόμενη σεζόν του στον ΠΑΟΚ είχε 7 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2020-21 έκανε 7 συμμετοχές στην Ολλανδία με τη Τβέντε, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ χωρίς τόσο στην Ολλανδία όσο και στη Superleague να έχει γκολ ή ασίστ.

Η σεζόν που διανύει στο Ηράκλειο είναι μέχρι τώρα εξαιρετική. Έχε σκοράρει 4 φορές ενώ είναι ο πρώτος παίκτης της ομάδας του σε τελικές προσπάθειες αγωνιζόμενος σε διαφορετικούς ρόλους που του δίνει ο Νίκος Νιόπλιας, είτε στα πάγια είτε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ είναι βελτιωμένος στον τρόπο παιχνιδιού του το τέλος της περυσινής σεζόν. Η παραμονή στην κατηγορία του έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία και η παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο σταθερότητα και συνέπεια.

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν όπως αποδεικνύεται καταλυτικές στην αλλαγή εικόνας της ομάδας και την προσθήκη επιπλέον λύσεων ποιότητας στο ρόστερ του. Παίκτες όπως οι Λάμπρου, Τοράλ και Γκαγιέγκος μπορούν να παίξουν σε όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και δικαιώνουν αυτούς που τους επέλεξαν για αποτελέσει η περυσινή σεζόν δυσάρεστη ανάμνηση για τους Κρητικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα