Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-1: Ανατροπή με Τσούμιτς, ανησυχία για Τικίνιο (hls)

Ισορροπημένο ημίχρονο (0-0)

Τέταρτο φιλικό του Ολυμπιακού στο στάδιο προετοιμασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς να πραγματοποιεί διάφορα σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Προηγήθηκε η ΤΣΣΚΑ σε μια φάση που ο Ολυμπιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Τικίνιο, απάντησε ο Χασάν με σπουδαίο και δύσκολο

γκολ μετά από ασίστ του Τσούμιτς που λίγο αργότερα από δημιουργός έγινε και εκτελεστής!

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Ολυμπιακός άγγιξε το γκολ με αξιώσεις, τριπλή ευκαιρία με τους Χασάν και Βαλμπουενά να μην μπορούν να σκοράρουν. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τικίνιο έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Βαλμπουενά.

Η ΤΣΣΚΑ έβγαλε αντίδραση και έχασε ευκαιρία λίγο πριν το 20λεπτο με το μακρινό σου του Βαρέλα που σταμάτησε ο Κρίστινσον και λίγο αργότερα ο Καλογερόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Ισλανδού τερματοφύλακα, η φάση ολοκληρώθηκε με την άστοχη κεφαλιά του Ζιφκόφ. Η ομάδα του Μαρτίνς αναπτύχθηκε σωστά μετά από αρκετή ώρα και ύστερα από συνεργασία των Τικίνιο, Χασάν και Βαλμπουενά, ο Γάλλος δοκίμασε και απείλησε με δυνατό σουτ στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μοιρασμένου ημιχρόνου (0-0).

Άτυχος ο Τικίνιο και ανατροπή…

Πρωταγωνιστής ο Τικίνιο στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, στον Βραζιλιάνο ανήκουν οι δύο σημαντικές ευκαιρίες του Ολυμπιακού, στη δεύτερη στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε πέφτοντας άτσαλα στο έδαφος και αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο. Ο Πέδρο Μαρτίνς σήκωσε τον Τιάγκο και η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω, κατάφερε να σκοράρει με τον Αχμέντοφ (1-0, 57ο λεπτό).

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε με το πολύ όμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Σούμιτς έβγαλε την σέντρα και ο Χασάν με ένα βολέ στην κίνηση ισοφάρισε (1-1). Το γκολ γέμισε αυτοπεποίθηση την ελληνική ομάδα που έφτασε στην ανατροπή με τον Τσούμιτς να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό (2-1, 79ο). Τελευταία φάση στο παιχνίδι μια καλή προσπάθεια του Βρουσάι με το σουτ που επιχείρησε να περνάει μόλις άουτ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 30 λεπτών λόγω έντονης βροχόπτωσης με τον Πορτογάλο προπονητή της Ελληνικής ομάδας να χρησιμοποιεί το νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων από το Καμερούν, Πιερ Κούντε, στη θέση του δεξιού χαφ και από πίσω του ο Λαλά.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (60′ Σα), Ρέαμπτσιουκ (60′ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος (46′ Μάρκοβιτς), Αβραάμ (60′ Σεμέδο) Λαλά (60′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (60′ Σαπουντζής), Κούντε (46′ Τσούμιτς), Σoυρλής, Βαλμπουενά (60′ Βρουσάι), Χασάν, Τικίνιο (57′ Τιάγκο Σίλβα)

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Λιούμποσλαφ Πένεφ): Εφθίμoφ, Μαζικού, Ματάι, Γκαλαμπόβ, Τουριτσόβ, Βαρέλα, Τζέφερσον, Ζιβκόφ, Μπάι, Γιόμοβ, Κατάκοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα