Ολυμπιακός: Έρχεται νέα μεταγραφική ενίσχυση, o Μαρτίνεθ καλεί παλιό γνώριμο (video)

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε την Πέμπτη (27/07) στο αθλητικό κέντρο της Ρέιντζερς, εν όψει του δεύτερου φιλικού προετοιμασίας επί βρετανικού εδάφους με τη Νόριτς το προσεχές Σάββατο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ματς με την ομάδα απ΄τη Σκωτία έμεινε ικανοποιημένος από αρκετά στοιχεία, αλλά ίσως περισσότερο απ’ τον βαθμό ετοιμότητας και προσαρμοστικότητας των Ιμπόρα και Κίνι. Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού

έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν άμεσα -αυτός είναι ένας απ’ τους βασικούς λόγους απόκτησης τους-, ενώ ο Κίνι χάρισε και ένα απ΄τα highlights του ματς.

@olympiacosfc Quini #Olympiacos #fy #foryoupage #football #Greece ♬ πρωτότυπος ήχος – Olympiacos FC

O Νικολάς Φρέιρε δεν αγνωίστηκε κόντρα στη Ρέιντζερς, καθώς μετρούσε ελάχιστες ώρες απ’ τη φυσική ενσωμάτωση του με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σκέφτεται να του δώσει χρόνο κόντρα στα “καναρίνια”. Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, ο Ολυμπιακός “καίγεται” για παίκτες στις θέσεις του εξτρέμ και του καθαρόαιμου φορ. Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν σκανάρει την αγορά και έχουν καταλήξει σε περιπτώσεις, οι οποίες πληρούν συγκεκριμένα στοιχεια. Μια απ’ αυτές φαίνεται πως είναι ο Κένεντι της Βαγιαδολίδ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος συνεργάστηκε με τον Μαρτίνεθ στη Γρανάδα με συγκομιδή 8 γκολ και 6 ασίστ σε 44 ματς. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 12 ματς στη La Liga, βοηθώντας τη Βαγιαδολίδ με μία ασίστ. Ο Κένεντι το 2015 αποκτήθηκε απ΄την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να δαπανούν 8 εκ. ευρώ για την αγορά του αριστεροπόδαρου μέσου απ’ τη Φλουμινένσε. Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί σε Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γρανάδα, Χετάφε και Βαγιαδολίδ.

Keywords
Τυχαία Θέματα