Ολυμπιακός: Ο Λούβαρης θυμάται τις επαφές για τον Σωκράτη

Ολυμπιακός: Ο Λούβαρης θυμάται τις επαφές για τον ΣωκράτηtnalΠαρ, 01/29/2021 - 13:11

Ο Γιώργος Λούβαρης αναφέρθηκε στις επαφές που είχε κάνει για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου το 2005. Ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού έκανε ειδική αναφορά στο ραντεβού που είχε με τον πατέρα του παίκτη στα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

Αρχικά, ο Λούβαρης

δήλωσε στην εφημερίδα “ΦΩΣ”: “Είχα κλείσει ραντεβού με τον πατέρα του Παπασταθόπουλου, ο οποίος ήρθε στο γραφείο μου στην ΠΑΕ. Εμείς μόλις είχαμε διακόψει τη συνεργασία μας με τον Μπάγεβιτς και θα παίρναμε τον Σόλιντ. Θυμάμαι τι μου είχε πει ο πατέρας του επί λέξει. Μου είχε πει ευγενικά: «Ακούστε κ.Λούβαρη, εγώ ήθελα το παιδί μου να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή στον Ολυμπιακό ήταν ο Μπάγεβιτς»”.

Στη συνέχεια, ο Λούβαρης συμπλήρωσε: “Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη, του είπα ότι θα πάρουμε σοβαρό προπονητή στην ομάδα, αλλά ανησυχούσε ότι το παιδί του θα χαθεί στον Ολυμπιακό. Είχαμε και πολλούς αμυντικούς τότε. Είχαμε μάθει βέβαια από το σκάουτινγκ ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Οφείλω να πω ότι ήταν ένας πολύ κύριος, πολύ ευγενικός άνθρωπος, αξιοπρεπέστατος. Δε μιλήσαμε καν για λεφτά”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Γιώργος Λούβαρης αναφέρθηκε στις επαφές που είχε κάνει για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου το 2005. Article publish on Παρ, 01/29/2021 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα