Ολυμπιακός: Τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)

Ολυμπιακός: Τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)antoniamath11Κυρ, 02/07/2021 - 16:37

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, κατέθεσαν στεφάνια στην μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7

Η κατάθεση των στεφανιών πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρας μας με τον κορωνοϊό, ενώ όσοι παρευρέθηκαν τήρησαν όλα τα περιοριστικά μέτρα προστασίας από τον νέο ιό. 

Η μικρή τελετή έγινε με την παρουσία εκπροσώπων της Θύρας 7, τον δήμαρχο Πειραιά και πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Μώραλή, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Παναγιώτης Αγγελόπουλος που εκπροσώπησε την ΚΑΕ

«Σαράντα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που 21 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και νέα παιδιά, χάθηκαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 του Σταδίου Καραϊσκάκη. Σαράντα χρόνια μετά και τα πρόσωπα όλων τους παραμένουν ολοζώντανα στην ψυχή και την καρδιά μας.

Φέτος τιμούμε τη μνήμη τους, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, όμως τα παιδιά αυτά είναι πάντα μαζί μας, σε κάθε αγώνα, σε κάθε χαρά και σε κάθε λύπη της ομάδας μας. Η 8η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα μνήμης για την πόλη του Πειραιά, αλλά και για όλη τη χώρα.

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του, ξέρει να θυμάται, ξέρει να τιμά και θα το πράττει και τα επόμενα χρόνια. Έχουμε χρέος, όλος ο αθλητικός κόσμος, να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανένα γήπεδο, σε καμία ομάδα», ήταν η δήλωση που έκανε ο Γιάννης Μώραλης μετά την ολοκλήρωση της σεμνής τελετής. 

Δείτε εικόνες: 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Αρκετοί εκπρόσωποι από την ΠΑΕ Ολυμπιακό και την ΚΑΕ τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 καταθέτοντας στεφάνια στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων φιλάθλων. Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 16:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα