Όταν ο Τσάβι βρήκε το κουμπί του Ντεμπελέ!

Ο διαβολικός κόουτς Ρολάν Κουρμπίς ωρυόταν στη Βρετάνη το 2015. “Παίζει συνέχεια, όλα τα φλας είναι πάνω του, θα καεί”. Ουδείς τον άκουσε, τα λεφτά ήταν πολλά.

Άλλωστε ο χαρισματικός Ουσμάν Ντεμπελέ είχε βάλει πλώρη για την λαμπερή Ντόρτμουντ, ένα χρόνο μετά τα 12 γκολ σε 26 ματς στη Γαλλία. Η Ρεν τον εντόπισε στην Ερβέ και τον πήρε στις διάσημες ακαδημίες της το 2010. Όσο σταδιακά τον ενέταξε στην πρώτη ομάδα, άλλο τόσο βιαστικά

τον αποχωρίστηκε. Τα λεφτά γαρ.

Ο Ντεμπελέ δεν στέριωσε στη Βεστφαλία και από το 2017 ταλαιπωρεί την Μπαρσελόνα, κόντρα στο αστείρευτο ταλέντο του και την απαράμμιλη κλάση του! Με ρεσιτάλ απειθαρχίας, ικανός να τρελάνει το γκρουπ με τα καπρίτσια του. Και τους τρέλανε όλους.

Μέχρι που ανέλαβε ο αναμορφωτής Τσάβι. Κι εξήγησε σε απλά ισπανικά (ενίοτε και… γαλλικά) ότι ο προπονητής αποφασίζει ποιος και γιατί παίζει και κυρίως πώς παίζει!

Και ξαφνικά, βραδάκι Κυριακής στην Βαρκελώνη, ο Ντεμπελέ, βασικός στο ματς με την Οσασούνα αντί του νεοαποκτηθέντα Τραορέ, τρέχει, πρεσάρει, πασάρει και τα κάνει όλα για να (αλλά δεν) σκοράρει! Άλλος άνθρωπος. Θύμισε Ρεν και την εκκίνηση της καριέρα του στη Βρετάνη. Τότε που παραμιλούσαν στο Ροαζόν Παρκ.

Νέο συμβόλαιο με τη Μπαρσελόνα ο Ουσμάν δεν έχει υπογράψει. Ακόμη. Η Παρί τον θέλει. Ο Τσάβι, αν συνεχίσει έτσι, με διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία, δεν αποκλείεται να γίνει και οπαδός του. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί και οι άνθρωποι…

Keywords
Τυχαία Θέματα