Παναθηναϊκός – Περιστέρι 75-57: Υπόθεση ενός ημιχρόνου

Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής “πονηρό” από τη στιγμή που ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολόγιζε σε πέντε (!) παίκτες και είχε τους Μέικον-Μποχωρίδη ανέτοιμους. Εντούτοις η πραγματικότητα του παρκέ ήταν πολύ διαφορετική. Ο Παναθηναϊκός “δάγκωνε” στην άμυνα στο πρώτο μέρος απέναντι στο μονοδιάστατο και εκνευριστικά άστοχο από μακριά Περιστέρι και φρόντισε να φέρει πολύ γρήγορα το παιχνίδι στα μέτρα του.

Πανομοιότυπα

δεκάλεπτα από άποψης σκόρ (20-10 αμφότερα), έλεγχος του ρυθμού και ένας Οκάρο Γουάιτ που ήταν παντού συνέθεσαν την εικόνα του ματς, με τον Πρίφτη να έχει την άνεση να δίνει ανάσες στον Νέντοβιτς.

Το Περιστέρι μείωσε ως τους 11 πόντους στην τρίτη περίοδο, αλλά ως εκεί. Η χαλύβδινη άμυνα των πράσινων επέστρεψε στην τέταρτη περιοδο, κράτησε τους απογοητευτικούς φιλοξενούμενους μόλις στους _ πόντους και η διαφορά έφτασε ξανά στους 20 πόντους, 69-49.

Για τους νικητές ο Οκάρο Γουάιτ είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, ο Μέικον συνδύασε 16 πόντους με 3 ασίστ και ο σταθερός Παπαγιάννης 14 πόντους με 8 ριμπάουντ. Στα αξιοσημείωτα από πλευράς τριφυλλιού, το ντεμπούτο του Εμαννουήλ Δήμου με την πράσινη φανέλα.

Για το Περιστέρι ο Μωραϊτης είχε 11 πόντους με 4/14 σουτ (1/8 τρίποντα). Πολύ άστοχος από μακριά και ο Γκιέλο (1/8 τρίποντα), 10 πόντοι από τον Γκρέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα