Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις: Ο γρίφος των 1.000 θεατών

Η επίσπευση των μέτρων από τις 3 Ιανουαρίου που είχαν αρχικά προβλεφθεί στο ξημέρωμα Πέμπτης, 30ης Δεκεμβρίου, φέρνει τις ομάδες αντιμέτωπες με τη σπαζοκεφαλιά: πως επιλέγει κανείς ποιους από τους φιλάθλους που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας θα επιτρέψει την είσοδο;

Η πρώτη ομάδα που βρίσκεται αντιμέτωπη με την νέα πραγματικότητα είναι ο Παναθηναϊκός των 9 παικτών και της ελλιπούς τεχνικής ηγεσίας, ο οποίος αύριο

βράδυ υποδέχεται την Ζάλγκιρις στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Κέντρικ Πέρι έδωσαν το σύνθημα με δηλώσεις τους, όμως την ίδια στιγμή οι διοικούντες εξετάζουν διαφορετικές εναλλακτικές σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων, χωρίς να έχει αποφασιστεί κάτι προσώρας.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, όμως πρέπει να συνυπολογιστεί πως κάποια εισιτήρια έχουν πουληθεί ήδη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των καρτών διαρκείας είναι περίπου 4 χιλιάδες, πράγμα που σημαίνει πως περίπου ένας στους πέντε θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Νέες (παλιές) καταστάσεις, νέες, ασυνήθιστες προκλήσεις. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι προσωρινές. Η αρχική εξαγγελία ανέφερε ως καταληκτική ημερομηνία την 16η Ιανουαρίου, αλλά φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα