Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα πρόκρισηςtnalΠέμ, 02/18/2021 - 09:44

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος (15:00). Η αναμέτρηση των δυο ομάδων θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, μετά από απόφαση της ΕΠΟ.

Οι “πράσινοι” θα παραταχθούν στο συγκεκριμένο ματς χωρίς τους Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σαβιέρ, Σανκαρέ, Μουρίσιο, Διούδη, Χουανκάρ, Μολό και Ιωαννίδη. Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, χωρίς να αλλάζει την αγωνιστική διάταξη.

Το “τριφύλλι” αναμένεται να παραταχθεί με τον Ξενόπουλο στην εστία και τους Βέλεθ και Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάντσες και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Νιάς και Αλεξανδρόπουλο να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι τρεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Βιγιαφάνες, Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μακέντα. 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος (15:00). Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 09:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα