Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Αϊτόρ για τον πανηγυρισμό του (pic)

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα πέτυχε το πιο σημαντικό γκολ της μέχρι τώρα καριέρας του απέναντι στον ΠΑΟΚ και μετά τον πανηγυρισμό του δέχθηκε αντικείμενα, ένα εκ των οποίων (μια πέτρα) τον χτύπησε στο χέρι.

Τις επόμενες μέρες μετά τον τελικό αναπτύχθηκε ένα σενάριο περί άσεμνης χειρονομίας του μοναδικού σκόρερ του τελικού προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σήμερα όμως ήρθε ο ίδιος

για να καταρρίψει οποιοδήποτε τέτοιο σενάριο εξηγώντας τον τρόπο που πανηγύρισε, ο οποίος ήταν ίδιος με του Ντεουλοφέου, με τον οποίο έχουν τον ίδιο ατζέντη.

Διαβάστε όλο το post του Αϊτορ:

“Σχετικα με πληροφοριες που εμφανιζονται τις τελευταιες ωρες θα ηθελα να διαψευσω με τον πιο κατηγορηματικο τροπο οτι εκανα καποια προσβλητικη χειρονομια εναντιον οποιουδηποτε κατα την διαρκεια του πανηγυρισμου για το γκολ που μας χαρησε το Κυπελλο το περασμενο Σαββατο. Το μονο που εκανα ηταν να πανηγυρισω με τον ιδιο τροπο που το εκανε ο Ζεραρντ Ντεολοφεου, συναδελφος τον οποιον θαυμαζω και με τον οποιο εχουμε τον ιδιο εκπροσωπο.

Δεν θα ηθελα ενα γκολ σε μια τοσο σημαντικη ημερα για εμενα να λερωθει απο εντελως εσφαλμενες πληροφοριες. Δεν καταλαβαινω πως δημιουργειται φωτια βασιζμενη σε ψεμματα σχετικα με τον τροπο που ενας παικτης πανηγυριζει ενα γκολ. Σημειωσα ενα πολυ σημαντικο γκολ για τον συλλογο μου και για εμενα και δεν θελησα να προσβαλλω την ευαισθησια κανενος.

Στην διαρκεια τις καριερας μου εχω παντοτε σεβαστει το ποδοσφσιρο, την ομαδα μου, τους φιλαθλους και τους αντιπαλους ”

View this post on Instagram

A post shared by Aitor Cantalapiedra (@a.cantalapiedra)

Keywords
Τυχαία Θέματα