Παναθηναϊκός: Κόντρα στον κακό του δαίμονα

Βέβαια, στο Τριφύλλι γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος δεν αρκεί η καλή εμφάνιση μόνο στο συγκεκριμένο ματς. Ίσα-ίσα που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ανύποπτο χρόνο έχει τονίσει πως το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και στο τέλος θα γίνει ταμείο. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο συγκεκριμένος αγώνας έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΣ είναι εν δυνάμει διεκδικητής μιας θέσης που οδηγεί στο Conference

league και βρίσκεται δυο πόντους μπροστά από τους Πράσινους στον βαθμολογικό πίνακα με παιχνίδι περισσότερο, (εκκρεμεί το ματς της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα που έχει αναβληθεί).

Μια νίκη του Παναθηναϊκού την Κυριακή θα του δώσει εκτός των άλλων και ψυχολογικό προβάδισμα, επί ενός αντιπάλου που αρχικά κανείς δεν υπολόγιζε, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι αξιόμαχος αντίπαλος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έχει εξαιρετική αγωνιστική φιλοσοφία και παίζει καλό ποδόσφαιρο, αφού από τη μέση και μπροστά έχει γρήγορους – ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης, αμύνεται σωστά και αν δοκιμάσεις να τον προβληματίσεις με σέντρες και γεμίσματα δεν έχεις τύχη, αφού στο ψηλό παιχνίδι οι κεντρικοί αμυντικοί καθαρίζουν όλες σχεδόν τις φάσεις (διαθέτει χωρίς υπερβολή, δυο από τα κορυφαία στόπερ του πρωταθλήματος).

Μόνο τυχαία βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι Γιαννιώτες στους τελευταίους αγώνες κόντρα στο Τριφύλλι, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, *(οι παραδόσεις συχνά παίζουν σημαντικό ρόλο).

Με λίγα λόγια το ματς είναι ντέρμπι, ωστόσο, η νίκη την Κυριακή για τους Πράσινους είναι μονόδρομος, προκειμένου να αλλάξουν οι ισορροπίες και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα στη μεταξύ τους κόντρα.

Επίθεση από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, προσοχή στην άμυνα και παιχνίδι με μυαλό, μπορούν να διαμορφώσουν ένα διαφορετικό σκηνικό την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αξιόμαχος αντίπαλος, αλλά ο σοβαρός Παναθηναϊκός, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Άλλωστε έχει δείξει ότι μέσα στην έδρα του ότι μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο, αρκεί να βάλει την μπάλα κάτω και να αποφύγει λάθη τα οποία στοίχησαν σε ορισμένες κρίσιμες αναμετρήσεις μέχρι τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα