Παναθηναϊκός: Με κίνητρο το γόητρο του

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων σε μια αναμέτρηση που υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην μια πλευρά αφού η “βασίλισσα” δεν έχει κλειδώσει ακόμα την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη ενώ και οι “πράσινοι” έχουν το δικό τους κίνητρο για την νίκη αφού η τελευταία φορά που επικράτησαν των “μερένγκες” ήταν στις 17 Απριλίου του 2018.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα προσπαθήσει στην έκτη εντός έδρας αναμέτρηση στα τελευταία

επτά ματς να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους Μαδριλένους και να διεκδικήσει την νίκη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε την Τρίτη στον εξ΄αναβολής αγώνα απέναντι στην Μακάμπι.

Ένα παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης πάντα έχει το δικό του ειδικό βάρος και από μόνο του αποτελεί κίνητρο για τους “πράσινους” που θα ήθελαν σίγουρα παρά τα προβλήματα απουσιών που έχουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν την νίκη με αντίπαλο την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν πάντως και πάλι από τον Παναθηναϊκό αφού ο Οκάρο Γουάιτ λόγω αδιαθεσίας δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Μακάμπι και θα μείνει εκτός και από ματς με τους “μερένγκες” ενώ δεν θα είναι και πάλι διαθέσιμοι οι Μποχωρίδης και Γιόβιτς.

Στην άλλη πλευρά η ομάδα του Πάμπλο Λάσο βρίσκεται σε κακή κατάσταση παρουσιάζοντας αρρυθμίες και γενικά μια εικόνα που προβληματίζει σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Η “βασίλισσα” έχει ηττηθεί στους πέντε τελευταίους αγώνες που έχει δώσει μακριά από την Μαδρίτη ενώ παράλληλα μετράει έξι αποτυχημένα αποτελέσματα στις οκτώ τελευταίες της αναμετρήσεις. Ο τεχνικός των Καστιγιάνων δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χάνγκα, Ράντολφ και Αμπάλδε.

Keywords
Τυχαία Θέματα