Παναθηναϊκός: Στη Νίκαια με οδηγό την αήττητη πενταετία (vids)

Στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος φιγουράρει ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Ιβάν ΓΙοβάνοβιτς να είναι 8 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ΑΕΚ. Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον «ουραγό» Ιωνικό στη Νίκαια, θέλοντας να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους φετινή πορεία.

Την τελευταία φορά, που ο Παναθηναϊκός

ξεκίνησε το δεύτερο γύρο με παιχνίδι εκτός έδρας, ήταν κατά την διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, όπου και επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα στη Ριζούπολη (0-3). Τις προηγούμενες τέσσερις χρονιές ξεκίνησε τη «δεύτερη στροφή» του πρωταθλήματος με τέσσερα εντός έδρας  παιχνίδια, όπου μέτρησε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 0-3 (16/02/2022)

Ο Παναθηναϊκός “πέρασε” εύκολα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα σε εξ’ αναβολής ματς για τη 14η αγωνιστική της Superleague. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με δύο γκολ των Παλάσιος (13΄) και Αϊτόρ (17΄) από την «άσπρη βούλα» με το τελικό 0-3 να διαμορφώνεται με αυτογκόλ του Μπαξεβανίδη στο 87ο λεπτό.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (03/01/2021)

Σε ένα κακό παιχνίδι που διεξήχθη στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» δεν παρουσίασε καλή εικόνα, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος και να αδικείται από το τελικό 0-0. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποιώντας σπουδαίες αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0 (14/12/2019)

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε το τρίποντο απέναντι στην Λαμία και πάτησε πρώτη φορά πεντάδα στο πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου. Ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44ο λεπτό, με τον Κολομβιανό, Χουάν Χοσέ Περέα να σκοράρει στο 82ο λεπτό μετά από ατομική ενέργεια και να σφραγίζει το τρίποντο για τους «πράσινους».

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-2 (13/01/2019)

Σε ματς «θρίλερ», η Ξάνθη κατάφερε στο τέλος να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη, είχαν γυρίσει το ματς με γκολ των Μπουζούκη στο 48′ και Κολοβέτσιου στο 68‘. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αργεντίνος επιθετικός της Ξάνθης, Ματίας Κάστρο, που σκόραρε δις στο στο 19ο λεπτό και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου.

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-0 (07/01/2018)

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με (2-0) του Πλατανιά με τον Βιγιαφάνες να σκοράρει με δυο πέναλτι στο 72′ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν η πρώτη του Παναθηναϊκού μετά από δύο μήνες «ανομβρίας».

Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί η καλή παράδοση για τον εντυπωσιακό φέτος Παναθηναϊκό που θέλει το διπλό για να ξεκινήσει νικηφόρα το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα