Πάντερ: “Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να πιστέψω στο πλάνο του” (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ εδώ και λίγες μέρες έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Παρτίζαν αφού ο Αμερικανός επέλεξε να αλλάξει περιβάλλον και να μην συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο.

Ο Πάντερ βοήθησε πάρα πολύ την Αρμάνι Μιλάνο και μάλιστα σε αρκετά σημαντικά παιχνίδια και πλέον θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτ,ς το πλάνο και το όραμα του οποίου τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο κανάλι της Παρτίζαν στο Youtube.

“Νιώθω

πολύ καλά που είμαι στην Παρτίζαν. Είναι πρόκληση για εμένα και ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσουμε. Μία νέα πρόκληση όπως αυτή μου δίνει κίνητρο, ένα νέο ξεκίνημα.

Μίλησα με τον Ομπράντοβιτς και με έκανε να πιστέψω στο πλάνο και το όραμά του. Μ’ αρέσει να συνεργάζομαι με προπονητές που έχουν όραμα, ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος και με έπεισε.

Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερχόμουν ποτέ στην Παρτιζάν, δεν έτυχε. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία όμως και την είχα αντιμετωπίσει ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα.

Αν έχουμε φέτος κόσμο στις κερκίδες θα είναι μία τρελή σεζόν και ανυπομονώ. Δεν ξέρω πότε θα έρθω στο Βελιγράδι αλλά σίγουρα θα είμαι εκεί όταν αρχίσει η προετοιμασία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα