ΠΑΟΚ: Αποστολή για Κύπελλο χωρίς Νινούα, Σφιντέρσκι, Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Αποστολή για Κύπελλο χωρίς Νινούα, Σφιντέρσκι, ΤσόλακkmpotsΤρί, 01/19/2021 - 15:41 Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα με τους "Βυσσινί". 

Μετά το πέρας της προπόνησης που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή από

την οποία απουσιάζουν οι Ρέι, Μιχάι, Νινούα, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Τσόλακ. Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: "Ώρα και Κύπελλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ που την Τετάρτη (20.01, 17:15) ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας για το πρώτο σκέλος της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

Η δεύτερη και τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς είχε δύο μέρη. Αρχικά είχε να κάνει με την ενεργοποίηση των παικτών και στη συνέχεια με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Οι Νίκα Νινούα και Κάρολ Σφιντέρσκι ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής, όπως κι ο τραυματίας Ενέα Μιχάι που συνεχίζει θεραπείες. Αναλυτικά οι παίκτες που θα είχε στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Έτοιμος για το φετινό του ντεμπούτο στη διοργάνωση ο "Δικέφαλος" Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 15:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα