ΠΑΟΚ: Χωρίς, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα. Διαφορετική προσέγγιση για Ίνγκασον

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής – εντός έδρας – αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30, NOVASPORTS PRIME).

Η προετοιμασία του “Δικεφάλου” κορυφώθηκε το πρωί της Παρασκευής με τις τελευταίες δοκιμές της τεχνικής ηγεσίας στην προπόνηση που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία κι ακολούθως προέκυψε η αποστολή της επικείμενης αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (30.10, 19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2021-22.

Την Παρασκευή (29.10) το αγωνιστικό τμήμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με μία προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης και τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπείες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε τις επιλογές του οι οποίες αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ“.

Από την αποστολή απουσιάζει το όνομα του Ίνγκι Ίνγκασον, όπως επίσης κι αυτά των Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Τσιγγάρα, Κούτσια. Ο διεθνής Ισλανδός είναι πλέον απολύτως υγιής αλλά λόγω της μακράς απουσίας του από την ενεργό αγωνιστική δράση υστερεί σε αγωνιστικό ρυθμό. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν σκέψεις σε πρώτη φάση να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ Β’ προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα πανέτοιμος. Την προσπάθεια του ΠΑΟΚ Β’ στη Superleague 2 θα ενισχύσουν κι οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές με τους κ.κ. Λουτσέσκου-Γκαρσία να είναι σ’ επικοινωνία για την πορεία τους και την κοινή χρησιμοποίησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα