ΠΑΟΚ: Διπλό γερμανικό ενδιαφέρον για τον Τζόλη

ΠΑΟΚ: Διπλό γερμανικό ενδιαφέρον για τον ΤζόληtnalΤετ, 03/24/2021 - 11:52

Ο Χρήστος Τζόλης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ παρακολουθείται από τις δυο γερμανικές ομάδες, οι οποίες φέρονται διατεθειμένες να κινηθούν για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Βεστφαλοί φέρονται να θέλουν τον νεαρό παίκτη για να αντικαταστήσουν τον Σάντσο, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί στο τέλος της εφετινής σεζόν. Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει και η Γκλάντμπαχ, η οποία σκοπεύει να παραχωρήσει τον Τουράμ και βλέπει τον Τζόλη, ως τον ιδανικό αντικαταστάτη. Τον 19χρονο ποδοσφαιριστή φέρεται να εξετάζει και η Μπράιτον. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Τζόλης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Article publish on Τετ, 03/24/2021 - 11:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα