ΠΑΟΚ: Όλα υπό εξέταση…

Ο ΠΑΟΚ απώλεσε δύο σημαντικότατες ευκαιρίες που είχε, μία στην τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League και μία στον τελικό του Κυπέλλου Novibet για να κλείσει τη σεζόν…. ομαλά.

Απώλεσε αμφότερες και ο ασκός του Αιόλου άνοιξε…. Ο κόσμος της ομάδας είχε προειδοποιήσει το βράδυ της 14ης Μαϊου όταν μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό,

που είχε ως συνέπεια την απώλεια της 3ηςθέσης στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, μαζί και την πρώτη ευκαιρία για την κατοχύρωση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το Europa League, για πρώτη φορά αποδοκίμασε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η κατάσταση έγινε πολύ χειρότερη μετά την ήττα στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και κυρίως με τον τρόπο που αυτήν ήρθε, όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με την εικόνα της ομάδας να είναι – λίαν επιεικώς – αποκαρδιωτική στο δεύτερο ημίχρονο με τις ευθύνες να βαραίνουν τους πάντες.

Η απαίτηση κι η αντίδραση….

Το ίδιο βράδυ οι αντιδράσεις ήταν εντονότατες κι εκδηλώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί όπου βρέθηκαν τόσο ο Γιώργης Σαββίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης κι ο Κυριάκος Κυριάκος για λογαριασμό της διοίκησης, όπως επίσης κι η ίδια η ομάδα, όπως ακριβώς απαίτησαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί.

Ο εκνευρισμός τεράστιος, η απογοήτευση με την πικρία το ίδιο, κάτι που φάνηκε – και – μέσα από την ένταση των συζητήσεων που ακολούθησαν. Εξηγήσεις δόθηκαν, απαιτήσεις κατατέθηκαν αλλά και υποσχέσεις για το παρόν και το άμεσο μέλλον.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η ομάδα θα μετάσχει στα προκριματικά του Europa Conference League και τα χρονικά περιθώρια μίκρυναν σε σχέση με την προοπτική που έδινε η συμμετοχή στο Europa League. Οι άνθρωποι της ομάδας επικοινώνησαν την επόμενη μέρα την παράταση της παρουσίας του Ράζβαν Λουτσέσκου τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες συζητήσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αλήθεια είναι πως πλην των ποδοσφαιριστών κι εξ αυτών όχι όλων, η παρουσία όλων των εμπλεκομένων με το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας πλευρών παρατάθηκε. Κι αυτό γιατί ο εκνευρισμός-απογοήτευση στις τάξεις της ιδιοκτησίας, δίχως να παραγνωρίζονται και να παραμερίζονται οι ευθύνες της ιδίας, είναι μεγάλος.

Οι – πρώτες – πράξεις

Σε πρώτη φάση ζητήθηκε από το κάθε μέλος ξεχωριστά μια έκθεση, όχι…. ιδεών αλλά ένας απολογισμός πεπραγμένων, των αιτιών που οδήγησαν σ’ αυτό το κάκιστο φινάλε, με συγκεκριμένα γεγονότα και ονόματα. Όλα και όλοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο εξέτασης και κανείς, μα κανείς δεν μπορεί ναι θεωρείται και να νιώθει βέβαιος για την επόμενη μέρα. Ουδείς, ουδεμία, ουδέν….

Οι συναντήσεις με τον Γιώργη Σαββίδη διαδέχονται η μία την άλλη σε καθημερινή βάση σ’ αυτήν την πρώτη φάση μετάβασης από τα της θεωρίας που ειπώθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σ’ αυτά των πράξεων. Ο κάθε ένας καταθέτει εγγράφως τις θέσεις του, (επ)εξηγεί και περιμένει….

Ο Γιώργης Σαββίδης ΠΗΓΗ: In Time Sports

Έτσι ως έχουν τα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή η διάθεση-πρόθεση αναδιάρθρωσης χαρακτηρίζεται ως ευρεία αν και τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο Ιβάν Σαββίδης. Για την ακρίβεια, τα δικά του λόγια περιμένουν άπαντες κι εκτός ΠΑΕ για να προκύψει μια πρώτη εικόνα του τί μέλλει γενέσθαι….

Άπαντες είχαν τις ευκαιρίες τους όμως δυστυχώς τις άφησαν να περάσουν αναξιοποίητες….. Πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να τεθεί ο δάκτυλος εις τον τύπον των ήλων αντικρίζοντας κατάματα την όλη κατάσταση ούτως ώστε να προκύψει μια κατάσταση που θα επιτρέπει την αισιοδοξία για το μέλλον….

Keywords
Τυχαία Θέματα