ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα γκολ της 25ετίας (vid)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα γκολ της 25ετίας (vid)osinteliΤρί, 01/12/2021 - 15:30

Δείτε σε ένα μοναδικό βίντεο τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 25 χρόνια μέσα από το πλούσιο αρχείο της NOVA.

Πατώντας

"play" στο συγκεκριμένο βίντεο θα γεμίσετε συναισθήματα και αναμνήσεις, θα πάτε πίσω στο χρόνο και θα θυμηθείτε τα πιο ωραία γκολ που έχουν μπει στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούυμπας τα τελευταία 25 χρόνια.

Μέσα από το πλούσιο αρχείο της NOVA, θα παρελάσουν από την οθόνη σας γκολάρες από τον Φραντζέσκο και τον Τουρσουνίδη, στον Τζόρτζεβιτς και τον Ριβάλντο, γκολ στο 90', γκολ που έδωσαν νίκες, γκολ ατομικά ή ύστερα από έξοχους συνδυασμούς.

Ό,τι καλύτερο είδαν τα μάτια μας στα μεγάλα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με το Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη σε ένα απολαυστικό βίντεο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα γκολ της 25ετίας Submitted by osinteli on Τρί, 01/12/2021 - 15:03 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAOK_OSFP_GOAL_25ETIAS.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Δείτε σε ένα μοναδικό βίντεο τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 25 χρόνια μέσα από το πλούσιο αρχείο της NOVA. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Δείτε σε ένα μοναδικό βίντεο τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 25 χρόνια μέσα από το πλούσιο αρχείο της NOVA.

Article publish on Τρί, 01/12/2021 - 15:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα