ΠΑΟΚ: Περιμένει Βεϊρίνια ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Περιμένει Βεϊρίνια ο ΓκαρσίαedadaΠαρ, 12/11/2020 - 17:43

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αντρέ Βιεϊρίνια στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (13/12) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League

1. Ο αρχηγός του "Δικέφαλου" δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές του τρέχοντα μήνα κι έπειτα, όμως, αύριο θα φανεί οριστικά, αν είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στο πλάνο του Πάμπλο Γκαρσία για το clasico της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα (11/12) ο Πορτογάλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Έδειξε ότι είναι σε θέση να είναι στην αποστολή των "ασπρόμαυρων" για το ντέρμπι με τους "κίτρινους". Από την παρουσία του στην αυριανή προπόνηση, όμως, είναι που θα κριθεί οριστικά, αν το όνομά του μπει στη λίστα του Γκαρσία ή όχι. Ο τελευταίος, πάντως, περιμένει να τον έχει μαζί του σε αυτό το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, βέβαιο είναι ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ροντρίγκο Σοάρες.  Ο πρώτος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα. Ο δεύτερος είναι τραυματίας. Ξεκίνησε σήμερα τρέξιμο στο γήπεδο, όμως, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Γρανάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης, αφορούσε την ενεργοποίηση εν όψει του αγώνα που ακολουθεί και περιελάμβανε συναρμογή, δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια σε μικρό χώρο, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας. Το Σάββατο (12/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας. ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Η συμμετοχή του Αντρέ Βιεϊρίνια στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη θα κριθεί αύριο (12/12), ενώ σίγουρα απόντες είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ροντρίγκο Σοάρες Article publish on Παρ, 12/11/2020 - 17:43 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα