ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου “;Hμασταν υπομονετικοί έχοντας δυνατή νοοτροπία που δεν την παρατήσαμε” (vid)

Είχε κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένος αλλά προτίμησε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Ο λόγος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, την υπογραφή του οποίου φέρει φαρδιά-πλατιά η πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Όπως τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός λίγο μετά το τέλος του αγώνα: «Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος, ειδικά όταν πηγαίνεις σε αυτούς τους γύρους βρίσκεις πολύ καλά προετοιμασμένες ομάδες με ενέργεια, ένταση και πρέσινγκ ψηλά. Το δυνατό μας σημείο ήταν ότι ήμασταν υπομονετικοί έχοντας δυνατή νοοτροπία που δεν την παρατήσαμε».

Και

συνέχισε: «Συζητήσαμε στο τακτικό κομμάτι, έπρεπε να είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση κρατώντας τη μπάλα κάνοντας διαχείριση, έπρεπε να πιστέψουμε πραγματικά ότι αφού βρισκόμασταν εδώ, αξίζαμε να προκριθούμε».

Κι ολοκλήρωσε ως εξής: «Είναι μέρος της δουλειάς μου να μιλώ για την ψυχολογία, τη θέληση να συνεχίσουμε να νικάμε και να κυριαρχούμε στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουμε ομάδες με δυνατότερα στοιχεία από μας στην Ευρώπη, το θέμα είναι να ανταποκρινόμαστε. Η Γάνδη δεν θα μπορούσε να πιέζει από την αρχή όπως ξεκίνησε, η διαχείριση της κατοχής της μπάλας ήταν με το μέρος μας και αυτό το στοιχείο βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Keywords
Τυχαία Θέματα