ΠΑΟΚ: Σε δράση Μπάμπα και Μπράντονιτς

ΠΑΟΚ: Σε δράση Μπάμπα και ΜπράντονιτςgpagosΠέμ, 02/11/2021 - 17:56

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση και την αγωνιστική ετοιμότητα του Ραχμάν Μπάμπα και του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στο οικογενειακό διπλό με την Κ19 του ΠΑΟΚ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ

είχε προετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι και με τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία

Τόσο ο Μπάμπα όσο και ο Μπράντονιτς έπαιξαν και ο Γκαρσία είχε την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για τον βαθμό της αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Αντίστοιχα, τα δικά του συμπεράσματα έβγαλε και ο Στέλιος Μαλεζάς, προπονητής της Κ19. 

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής: 

"Αποστολή εξετελέσθη κόντρα στη Λαμία. Ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει σημαντικό πρόβαδισμας πρόκρισης και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020-21.

H προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (11.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και έδωσαν ένα οικογενειακό φιλικό κόντρα στην Κ19. 

Το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου είχε την ευκαιρία να δει σε αγωνιστική δράση παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, καθώς και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπάμπα και Μπράντονιτς.

Στον αντίποδα ο Στέλιος Μαλεζάς και οι συνεργάτες του είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις των παικτών τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό και να δώσουν ένα δυνατό τεστ ενόψει της ευρωπαϊκής πρόκλησης του UEFA Youth League.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο Αλβανός στόπερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Παρασκευή (12.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ραχμάν Μπάμπα Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ευκαιρία για συμπεράσματα για Πάμπλο Γκαρσία καθώς Ραχμάν Μπάμπα και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς έπαιξαν στο οικογενειακό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Κ19 του συλλόγου Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 17:56 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα