ΠΑΟΚ: Το παράπονο του Ραζβάν (vid)

Δεν είχε περάσει πολλή ώρα από το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως έχει καθιερωθεί στην εποχή της πανδημίας κι όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου δε διεξάγεται στην αίθουσα Τύπου του εκάστοτε γηπέδου. ως είθισται να συμβαίνει στην … προ COVID εποχή. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ

στέλνουν τις ερωτήσεις τους για τον τεχνικό του “Δικεφάλου” στο γραφείο Τύπου της ομάδας και στην τηλεοπτική συνέντευξη που ακολουθεί στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ, PAOK TV τίθενται τα ερωτήματα των δημοσιογράφων στα οποία απαντά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Μετά από μια δύσκολη όσο κι απαιτητική εβδομάδα, γεμάτη όμως από ευχάριστες στιγμές, ο κ. Λουτσέσκου ευρισκόμενος στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ “ξέσπασε” γελώντας λίγο πριν ξεκινήσει ν’ απαντά στα ερωτήματα για τη νίκη επί της ΑΕΚ, βγάζοντας μια ευφορία και τη χιουμοριστική πλευρά του χαρακτήρα του. “Πάλι εδώ είστε; Πάλι; Παιδιά, πού είστε; Πίσω από την κάμερα; Αφήστε με μια στιγμή να χαλαρώσω“, είπε αρχικά και μόλις άκουσε τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου να διαβάζει το όνομα του πρώτου δημοσιογράφου που έστειλε ερώτηση πρόσθεσε: “Δύο, τρεις ερωτήσεις ή μία;“, συνεχίζοντας να χαμογελάει.

Το … παρασκήνιο αποκάλυψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από σχετική δημοσίευση σ’ επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Απολαύστε το ….

You watch the Press Conference video of #TheGeneral, but do you know what's going on behind the scenes? Have a look #PAOK #Reloaded pic.twitter.com/fHg7qQmMlZ

PAOK FC (@PAOK_FC) March 21, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα