ΠΑΟΚ Β’: Με προβλήματα και απουσίες

Την πρωτοπόρο της βαθμολογίας του Α΄ ομίλου, ΝΠΣ Βέροια, υποδέχεται ο ΠΑΟΚ Β το μεσημέρι της Τετάρτης (24.11, 15.00) στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 4η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Ο Δικέφαλος ψάχνει την πρώτη του νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν παραδοσιακά δυνατό αντίπαλο, τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε με επιτυχία σε δύο φιλικά παιχνίδια, κατά

την περίοδο της προετοιμασίας.

Η προπόνηση, το πρωί της Τρίτης στη Σουρωτή, περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι σε μικρό χώρο και ολοκλήρωση φάσεων.

Ο ΠΑΟΚ Β θα στερηθεί τον Κυριάκο Γιαξή, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ ο Πέτρος Καλουτσικίδης, αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Τίτος Κουτεντάκης.

Επέστρεψε ο Ουεντραόγκο, ο Τάχατος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ υπάρχει και μια αλλαγή στους τερματοφύλακες, καθώς κατεβαίνει από την α’ ομάδα ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ αποτελούν οι:Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα