ΠΑΟΚ Β’-Πιερικός 1-1: Όλα στη μέση … (pic)

ΠΑΟΚ Β’ και Πιερικός έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο του Μακεδονικού σε εξ αναβολής ματς που έγινε για την 24η αγωνιστική.

Όλα έγιναν στα πρώτα έντεκα λεπτά στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας καθώς και τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν εκατόν είκοσι δευτερόλεπτα αγώνα, ο Φελίπε Σοάρες, στην παρθενική του εμφάνιση

με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία υπέπεσε σε ολέθριο λάθος, το οποίο κι αξιοποίησε ο Βασίλης Παπαδόπουλος για να πλασάρει και ν’ ανοίξει το σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος χαφ ήταν ένας από τους λόγους που στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός της Α’ ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, συνοδευόμενος από τους Παντελή Κωνσταντινίδη, Χρήστο Καρυπίδη.

Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει καθώς εννιά λεπτά μετά ο Κούτσιας με μια όμορφη ατομική ενέργεια από την αριστερή πτέρυγα έβγαλε την παράλληλη σέντρα κι ο επερχόμενος Τζίμας από κοντά έκανε το 1-1. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το ματς ισορρόπησε με τις δύο ομάδες να δίνουν προτεραιότητα στην ανασταλτική τους λειτουργία. Με την πάροδο της ώρας, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα, κατέγραψε δύο καλές στιγμές, αμφότερες στο δεύτερο 45λεπτο χωρίς όμως να καταφέρει να τις μετουσιώσει σε γκολ. Στις αρχές του δεύτερου μέρους, ο Πανίδης με πολύ ωραία προσπάθεια άγγιξε την ολική ανατροπή όμως οι ποδοσφαιριστές του κ. Βαζάκα απομάκρυναν πάνω από τη γραμμή την μπάλα. Ενώ στο 84′ ο Γαϊτανίδης επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στη δοκό.

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσαούσης (82′ Καλουτσικίδης), Γιαξής, Σοάρες, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Τζίμας (65′ Γαΐτανίδης), Πανίδης (65′ Κουλούρης).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Κριμιτσάς (61′ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Ίτσιος (80′ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος, Ντίνας (61′ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Μπουόλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα