ΠΑΟΚ βόλεϊ: Με Εβάντρο και new look κόντρα στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ βόλεϊ: Με Εβάντρο και new look κόντρα στον Ολυμπιακό kmpotsΚυρ, 01/31/2021 - 00:42 Το πρώτο αγωνιστικό δείγμα γραφής του νέου ΠΑΟΚ του Κώστα Δεληκώστα θα φανεί στην Κυριακάτικη (20.00 TV ΕΡΤ3) κόντρα με τον Ολυμπιακό.

Στο

πιο κλασικό ντέρμπι των τελευταίων 6 ετών οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 2 συνεχόμενες ήττες έχοντας 3 νέα όπλα στην φαρέτρα τους. Με νέα πάσα τον Γάλλο Πριγέν, νέο ακραίο τον Βραζιλιάνο Εβάντρο και την επιστροφή του Κανέλλου στο κέντρο ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια ούτε καν για απώλεια βαθμού.

Αισιόδοξος στη νέα, δεύτερη ελληνική του παρουσία εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος Εβάντρο. «Η μεταγραφή μου σε ένα σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ ήταν στόχος καριέρας. Μετά τον Φοίνικα Σύρου, έψαχνα μια καλή ευκαιρία να μείνω και να παίξω στην Ελλάδα. Η τεράστια ευκαιρία ήρθε, και θέλω να την απολαύσω δουλεύοντας σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα αλλά και γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Off Off plolis Off Off #volleyleague #tappaok Τον 32χρονο Βραζιλάνο ακραίο, με θητεία και στον Φοίνικα Σύρου , απέκτησε ο "Δικέφαλος" Article publish on Κυρ, 01/31/2021 - 00:42 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα