Παρί: Η μακρά λίστα των θυμάτων ληστείας

Παρί: Η μακρά λίστα των θυμάτων ληστείαςgdouskasΔευ, 03/15/2021 - 15:40

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έζησε την Κυριακή μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής του. Ο Αργεντινός έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τη Ναντ, όταν ειδοποιήθηκε πως στην οικεία του γινόταν ληστεία με την οικογένειά του να βρίσκεται εντός αυτής! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκλάπησαν κοσμήματα συνολικής αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Συν τοις άλλοις, ο Μαρκίνιος μετά το τέλος της αναμέτρησης έμαθε πως έγινε ληστεία στο σπίτι όπου διαμένουν οι γονείς του, με τους δράστες να χτυπούν τον 52χρονο πατέρα

του, ενώ παρούσες ήταν και οι αδερφές του Βραζιλιάνου.

Οι δύο Νοτιοαμερικανοί προστίθενται στη λίστα των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν που έχουν πέσει θύμα ληστείας την τελευταία δεκαετία. Από την οικία του Μάουρο Ικάρντι είχαν κλαπεί αντικείμενα αξίας 400.000 ευρώ, ενώ από εκείνη του Σέρχιο Ρίκο κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Το Φεβρουάριο του 2019 ο Ντάνι Άλβες αγωνιζόταν κόντρα στη Μονπελιέ και την ίδια στιγμή ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του αρπάζοντας αντικείμενα μεγάλης αξίας. Ο Τσούπο-Μότινγκ έπεσε θύμα ληστείας δύο φορές, με τη λεία των ληστών να ξεπερνά τις 600.000 ευρώ, ενώ το Δεκέμβριο του 2018 ληστές αφαίρεσαν από την οικεία του Τιάγκο Σίλβα αντικείμενα αξίας 1,5 εκ. ευρώ.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Το περιστατικό με τον Ντι Μαρία που έμαθε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ναντ πως γινόταν ληστεία στην οικεία του, φέρνει στην επιφάνεια τη μεγάλη λίστα των παικτών της Παρί που έχουν βιώσει παρόμοια κατάσταση. Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 15:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα